Pasiruošiame didesnės talpos dubenį, sudedame varškę, supilame pieną, kokoso pieną, avižų skaidulų gėrimą. Kokoso pienas gali būti įvairaus riebumo ir tirštumo. Viską gerai išmaišome iki vientisos masės. Tai padaryti galime tiesiog rankomis arba mikseriu. Toliau sudedame baltymą, kokteilį, supilame ištirpintą želatiną ar vėl gerai viską išmaišome. Belieka sudėti likusius ingredientus – riešutus, sezamo sėklas,…
Žyma: receptai
Įdomūs faktai apie Užgavėnes
Daugelis galvoja, kad Užgavėnės – lietuviška šventė. Taip, mes jau turime savas tradicijas ir tradicinius patiekalus, tačiau apskritai ši šventė yra minima ne vienoje pasaulio valstybėje. Žinoma, skirtingos tautos ją mini ir skirtingu laiku bei skirtingomis priemonėmis. Pavyzdžiui, lietuviška šventė neįsivaizduojama be Morės deginimo, o Užgavėnių blynai tampa simboliu, kuriuos visi gamina savo namuose. Užgavėnių…